Magazijnmedewerker

Trace Elemental Instruments ontwerpt, produceert en verkoopt laboratoriumapparatuur ten behoeve van de elementanalyse. Onze apparatuur wordt gebruikt voor het uitvoeren van diverse toepassingen binnen de petrochemie, chemische industrie en milieuanalyse. TE Instruments is opgericht in 2009 en gevestigd in Delft. We beschikken over een applicatie- en demo laboratorium, een interne productie/assemblage afdeling en een R&D omgeving.

TE Instruments is een groeiende organisatie opererend in een internationale laboratorium markt. Om de kwaliteit van onze “World Class” producten te waarborgen verlenen wij directe ondersteuning aan eindklanten in de BeNeLux en werken wij in meer dan 50 landen samen met distributeurs. Voorbeelden van onze (inter)nationale klanten zijn Shell, Total, Exxonmobil, BASF, Intertek en Inspectorate.

De afgelopen jaren is het personeelsbestand van TE Instruments gegroeid van 5 naar 40 werknemers. Om adequaat met deze groei om te kunnen gaan zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker, die de afdeling Operations kan komen versterken.

Functiebeschrijving

Samen met 3 collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed en overzichtelijk magazijn.
Je ontvangt de bestelde goederen en controleert deze goederen op kwaliteit en kwantiteit aan de hand van bijgeleverde documenten. Bij afwijkingen aan het product neem je gericht actie. Vervolgens plaats je de goederen op voorraad en controleert de juiste locatie (FIFO).
Je signaleert wanneer de voorraad van artikelen te hoog of te laag is of als er eventuele verschillen tussen geregistreerde en fysieke voorraad worden waargenomen.
Je verzamelt goederen met behulp van raaplijsten en/of assemblage voorbereidingen, verpakt de orders en maakt deze verzendklaar. Tevens controleer je de actuele voorraad en werkt data bij in het ERP systeem.
Je overziet en beheert het gebruik van het magazijn en zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

Minimum vereiste/kwalificaties

Je hebt een algemene opleiding op MBO-niveau en bent in het bezit van het VCA basis certificaat.
Je hebt een redelijke beheersing van Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Je hebt 2 jaar werkervaring in een magazijnomgeving, waarbij je gewerkt hebt met ERP systemen (bij voorkeur met AFAS Profit).
Je hebt kennis en ervaring met Word en Excel en hebt affiniteit met techniek.
Je bent uitermate flexibel en hebt geen 9-17 mentaliteit.

Competenties

Je werkt effectief wanneer taken onverwacht veranderen.
Je praat in termen van mogelijkheden in plaats van problemen en kijkt verder dan de meest voor de hand liggende oplossing.
Je signaleert kansen om de kwaliteit te verhogen.
Na een zware werkdag handel je zaken nog steeds nauwkeurig af.
Je speelt soepel in op onverwachte wendingen.

Wat bieden wij?

Een baan bij een jonge organisatie die enorm aan het groeien is. Bij TE Instruments heerst een prettige werksfeer met enthousiaste en professionele medewerkers.
Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ontvang je een bruto maandsalaris tussen € 1.800,- en € 2.500,-
Indien de omzetdoelstelling voor de organisatie is behaald, kun je een jaarlijkse bonustoelage ontvangen. Daarnaast heb je de beschikking over 25 verlofdagen.

Selectieprocedure

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Ron Fils via 015-879 55 59.

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie voor 2 juli 2017 naar vacature@teinstruments.com.